Sale!

(AD)-Single Charcoal

(28 customer reviews)

Original price was: RM29.00.Current price is: RM24.65.

28 reviews for (AD)-Single Charcoal

  1. Norlaila Yuaof (verified owner)

    very very effective

  2. Zuraida binti Mohd Said (verified owner)

    After more than one week no differences

  3. Faridah Abdul Malik (verified owner)

    good..

  4. MAZATU AKMAR YAHYA (verified owner)

    tube ubat gigi yang saya dapat pecah menyukarkan saya untuk menggunakannya. Juga susah untuk membawanya semasa bercuti. saya ada attach gambar menerusi aplikasi whassap.

  5. Wan Aida Madiha Bt Wan Abdullah (verified owner)

    Terbaikkkk

  6. Anonymous (verified owner)

  7. Linda Rahim (verified owner)

    saya baru menggunakan 2 minggu sudah nampak kesan yg ketara .. nafas segar .. now beli lagi and akan terus menggunakan dentis2u sebagai ubat gigi harian.. trust me! worth it sgt pakai! bagi mereka yg coffee lover macam saya dentis2u sgt2 membantu 🙂

  8. Muhamad Nazri Jusoh (verified owner)

    Setakat ni nak kata putih secara mendadak tu tak ada….gigi kuning masih ada….mungkin ambil masa ikut kita punya gigi….masih lagi mencuba…tgk dalam 2 minggu lagi…

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart