Sale!

(AD)-Single Charcoal

(28 customer reviews)

Original price was: RM29.00.Current price is: RM24.65.

28 reviews for (AD)-Single Charcoal

  1. Anonymous (verified owner)

    I hve a very yellowish teeth, so akn ambil masa utk cerahkn but for the past 2 weeks..i feel amazing cuz its a lot whither compared to before i use this product. Use it twice a day but sometime i cheat, use it once a day but still the result is amazing. This is a great product, u guys should try it and u are not gonna regret it

  2. AHMAD SHUKRI BIN HARUN (verified owner)

    Berkesan…terbaik dan puas hati..👍

  3. Anonymous (verified owner)

  4. Isma Fazura (verified owner)

    sudah lebih 2 minggu guna masih sama tiada perubahan

  5. Anonymous (verified owner)

    guna seminggu dah nampak kesan gigi makin bright tapi tak memutihkan sangat pun. and rasanya lagi nice kalau lagi berangin untuk nafas segar. this one dia cuci untuk gigi but kurang untuk lidah. so for me kurang rasa fresh lepas gosok gigi. kena beli listerine or whtnot. harapnya boleh buat promo toothpaste and strip tu so that orang nampak kesan, orang akan beli lagi. akan repeat untuk pastikan gigi nampak clean selalu. i harap feedback ni membantu untuk orang ramai dan bagi idea yang baru.

  6. NORSALIZA BINTI MOHD ZALI (verified owner)

  7. Anonymous (verified owner)

    So far xnmpak lg perubahan sbb baru sgt pkai kot

  8. Nazri (verified owner)

    i havent receive the item

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart