Merdeka Whitening Set

(1 customer review)

RM150.00

MERDEKA!! MERDEKA!! MERDEKA!!

Jom bebas daripada jajahan gigi kuning!
Sampai bila nak kena body shaming sebab gigi anda kuning?

Bak kata Sajat pun, kalau tak cantik pergilah cantikan diri. Macam orang kalau tak pandai.. belajar bagi pandai.
Sekarang ni banyak dah produk pemutih gigi. Kalau nak produk pemutih gigi yang dikeluarkan oleh doktor pergigian, 100% selamat dan dijamin berkesan.
Guna-lah Dentis2u..

Ni ada promo Merdeka Whitening Set!
Dapat macam-macam produk pemutih gigi. 
Satu set ni boleh pakai sampai 2 bulan!
Kalau beli set asal harga dia RM150!! Promo kali ni RM99 jer!!

Berbaloi.. lepas ni dah tak perlu risau kena body shaming lagi sebab gigi tuh kuning.
Yang penting ikhtiar dulu dengan Set Pemutih Merdeka Dentis2u ni.

Promo tamat 31/8/2022.

Category:

1 review for Merdeka Whitening Set

  1. Nur Alia

    Setelah sekian lama.. ada pon promosi daripada dentis2u. Saya pengguna setia daripada tahun lepas setiap bulan akan repeat order. mmg berkesan dan berbaloi.

Add a review

Your email address will not be published.

Shopping Cart