Dah guna berus gigi mahal pun gigi tak putih lagi?

Susahnya nak putihkan gigi ni.. Macam-macam produk dah cuba... petua pun dah banyak amalkan tapi masih tak putih!

Rasa tak yakin dengan diri sendiri, rasa tak cantik, risau orang nampak gigi kuning dan mengata dekat belakang...

Tapi sekarang dah ada cara mudah!! Saya nak kongsikan satu "ubat gigi" yang boleh bantu untuk memutihkan gigi dengan cepat dan selamat. Kesan boleh dirasai seawal 14 hari sahaja!

Walaupun ubat gigi ni masih baru dalam pasaran tapi ramai doktor gigi pun guna ubat gigi pemutih ni. Tak percaya? Lihat foto dibawah.

Apa perkara tak best bila ada gigi kuning ni? Antaranya..

Penampilan terjejas, diri nampak tidak kemas dan tidak terurus.

Tertekan bila tahu ada orang mengata dekat belakang.

Rasa tidak yakin dengan diri sendiri, sebab rasa tak secantik orang lain.

Saya faham, pelbagai cara dah cuba untuk putihkan gigi tu... tapi hampa..

Dah cuba macam-macam produk tapi tak berkesan

Dah amalkan macam-macam petua pun tak ada perubahan

Memperkenalkan Ubat Gigi Terbaru dalam pasaran, keluaran Doktor Pergigian Yang Berdaftar.10 Tahun pengalaman konsultasi dan merawat pesakit Terhasilnya Formula Dentis2u.

Doktor pergigian lebih faham tentang masalah dan apa yang terbaik untuk anda.

Beza Ubat Gigi Biasa Vs Dentis2u

Ubat Gigi Biasa

Dentis2u

Sambil membersih sambil memutihkan gigi...

Fungsi & kelebihan Dentis2u

Tengok ramai betul doktor pergigian yang dah guna dentis2u.

Walaupun ubat gigi ni masih baru dalam pasaran tapi ramai doktor gigi pun rekomen ubat gigi Dentis2u ni. Lihat foto dibawah.

Apakah perubahan yang bakal anda rasai selepas menggunakan Dentis2u.

Wah Cuba Lihat Feedback Dibawah

[cusrev_reviews_slider count="5" slides_to_show="3" show_products="true" product_links="false" sort_by="date" sort="DESC" categories="" product_tags="" products="" color_brdr="#ebebeb" color_bcrd="#ffffff" color_pr_bcrd="#f4f4f4" color_stars="#FFD707" shop_reviews="false" count_shop_reviews="1" inactive_products="false" autoplay="true" avatars="initials" max_chars="0" min_chars="0" show_dots="true"]

Dapatkan Pemutih Gigi Anda Sekarang

Harga promosi ini akan tamat pada bila-bila masa sahaja

New Packaging!!!

Triple Package

RM177 .RM127
3 Tube Ubat Gigi

New Packaging!!!

Couple Package

RM118 .RM87
2 Tube Ubat Gigi

New Packaging!!!

Single Package

RM59 .RM47
1 Tube Ubat Gigi

Tak biasa beli di website atau tak ada online banking?

Boleh manual order dan buat bayaran secara manual bank transfer
Soalan Lazim Yang Biasa Ditanya

Ada Soalan Yang Ingin Ditanya?

Berikut adalah soalan lazim yang biasa kami terima.

Ya ada, kami berdaftar dengan KKM.

No KKM: NOT210201347K

Dentis2u ialah ubat gigi.

1. Ubat gigi

2. Memutihkan gigi

3. Mencegah kerosakan gigi

4. Mencegah masalah nafas berbau

Gunakan seperti anda menggunakan ubat gigi biasa.

sekurang-kurangnya 2 kali sehari.

Kesan adalah berbeza mengikut individu. Tapi kesan boleh dilihat seawal 2 minggu.

NURAIN DENTACARE SDN BHD
Melaka, Malaysia
dentis2u.marketing@gmail.com
013-875 5260
.