Selalu buat rawatan pemutihan gigi di klinik pergigian?

Panjangkan tempoh kesan pemutihan Gigi dengan produk yang betul.

Dengan penggunaan produk penjagaan gigi yang betul dapat membantu mengekalkan serta memanjangkan tempoh pemutihan yang diperolehi daripada rawatan pemutihan gigi yang dibuat.

Gigi Anda Kuning?

Gunakan Ubat gigi Dentis2u Bagi Mengembalikan Warna Putih Asli gigi anda

Ini cara mudah untuk tanganinya sebelum terlewat

Ini cara mudah untuk kembalikan Warna Putih Asli Gigi Anda.

Ubat gigi ini diformulasi oleh doktor gigi berdaftar dan sangat terkenal di klinik-klinik pergigian seluruh Malaysia!

Dalam halaman ini anda akan tahu mengapa gigi anda kuning dan cara untuk atasinya dengan mudah.

Sebelum kita mula, produk yang saya bakal kongsikan ini, 'lebih sesuai untuk anda yang pernah buat rawatan pemutihan gigi' tapi jika tidak pernah buat rawatan pemutihan gigi pun boleh menggunakannya dengan syarat:

1. Gigi kuning anda bukan disebabkan oleh faktor genetik.

Ada orang dilahirkan dengan keadaan lapisan gigi luar yang nipis. Jadi jika gigi anda memang kuning sejak dilahirkan produk ini tidak sesuai untuk anda kerana anda hanya akan dapat kesan yang sangat minima atau tidak berkesan langsung.

2. Gigi kuning yang disebabkan penyakit tertentu.

Ada juga golongan yang asalnya mempunyai gigi putih yang sihat tapi setelah menghidapi penyakit tertentu warna gigi mereka berubah kekuningan dan menjadi rapuh. Ada juga yang disebabkan pengambilan ubatan tertentu.

3. Permukaan gigi selain gigi asal/asli seperti Gigi palsu dan Veneer.

Kepada pengguna yang memakai gigi palsu, veneer atau apa-apa tampalan lain pada permukaan gigi, produk yang saya akan kongsikan ini tidak dapat memutihkan permukaan-permukaan selain daripada permukaan gigi asal/asli.

Jika anda pasti gigi kuning yang anda alami sekarang ini bukan disebabkan faktor genetik, keturunan, bukan disebabkan penyakit atau disebab ambilan ubat-ubatan tertentu yang menyebabkan perubahan warna gigi. Anda boleh ikhtiar dengan produk ini.

Tahukah anda masalah gigi kuning boleh dibahagikan kepada 2 faktor ?

Faktor Dalaman

Faktor dalaman ini seperti faktor genetik, penyakit dan pengambilan ubat-ubatan tertentu yang mengubah warna gigi menjadi kekuningan. Jika anda mempunyai masalah gigi kuning yang disebabkan factor pertama ini harapan untuk anda dapatkan gigi putih berseri kemungkinan tipis.

Faktor Luaran

Faktor luaran ini seperti faktor penjagaan gigi yang lemah, tidak memberus gigi, pengambilan makanan & minuman berwarna yang kerap meyumbang kepada perubahan warna gigi. Namum terdapat banyak cara untuk memutihkan gigi yang menjadi kuning disebabkan faktor luaran ini.

Anda boleh ikhtiar dengan produk ini. Jika anda pasti gigi kuning yang anda alami sekarang ini bukan disebabkan faktor dalaman.

Sebelum kita mula, produk yang saya bakal kongsikan ini, 'lebih sesuai untuk anda yang pernah buat rawatan pemutihan gigi' tapi jika tidak pernah buat rawatan pemutihan gigi pun boleh menggunakannya dengan syarat:

Makluman! Produk ini tidak sesuai bagi yang mempunyai masalah gigi kuning yang disebabkan faktor-faktor di bawah:

1. Gigi kuning yang berpunca daripada faktor genetik.

Ada orang dilahirkan dengan keadaan lapisan gigi luar yang nipis. Jadi jika gigi mereka akan kuning sejak dilahirkan. Produk ini tidak sesuai untuk anda kerana anda hanya akan dapat kesan yang sangat minima atau tidak berkesan langsung.

2. Gigi kuning yang disebabkan penyakit tertentu.

Ada juga golongan yang asalnya mempunyai gigi putih yang sihat tapi setelah menghidapi penyakit tertentu warna gigi mereka berubah kekuningan dan menjadi rapuh. Ada juga yang disebabkan pengambilan ubatan tertentu.

3. Permukaan gigi selain gigi asal/asli seperti Gigi palsu dan Veneer.

Bagi yang memakai gigi palsu, veneer atau apa-apa tampalan lain pada permukaan gigi, produk ini tidak dapat memutihkan permukaan-permukaan tersebut atau tidak berkesan ke atas permukaan selain daripada permukaan gigi asal/asli.

4. Malas Berus Gigi Dan Memberus Dengan Teknik Yang Salah.

Terdapat juga golongan yang masih kurang menitik beratkan penjagaan asas seperti memberus gigi 2 kali sehari dan tidak memberus dengan teknik yang betul. Untuk masalah ini agak sukar untuk dapatkan kesan yang positif dengan apa jua produk.

Anda boleh ikhtiar dengan produk ini jika anda pasti gigi kuning yang anda alami sekarang ini bukan disebabkan faktor-faktor di atas.

Memperkenalkan

Dentis2u Whitening Advanced Toothpaste.

Jenama Pemutih Gigi Yang Dikeluarkan Oleh Doktor Pergigian Berdaftar. Ubat gigi yang diformulasi sendiri berdasarkan pengalaman dan ilmu pergigian yang diiktiraf pakar pergigian.

Bagaimana Produk Ini Boleh Membantu Anda?

Ubat gigi ini sangat berbeza berbanding ubat gigi biasa yang terdapat dalam pasaran.

Produk Ini Sangat Sesuai Untuk Anda Yang:

Kesihatan gigi anda akan bertambah baik, gusi makin sihat dan gigi anda juga akan jadi lebih kuat.

Pernah Buat Whitening Di Klinik

Dentis2u ini dapat membantu mengekalkan & memanjangkan tempoh pemutihan daripada rawatan pemtuihan gigi yang anda buat di klinik.

Dulu Gigi Putih Sekarang Makin Kuning

Dentis2u dapat membantu mengembalikan warna putih asli gigi anda. Terdapat bahan-bahan pemutih yang dimasukan dalam formula Dentis2u.

Yang Ada Majlis Besar 2-3 Bulan Lagi

Sangat sesuai untuk anda yang bakal bertunang, berkahwin atau ada majlis-majlis besar tidak lama lagi. Anda pasti ingin tampil dengan lebih yakin nanti.

Yang Ada Masalah Nafas Berbau

Bahan seperti sorbitol & menthol dapat membantu menyegarkan nafas dan mengawal bau mulut supaya anda dapat berinteraksi dengan lebih yakin.

Nak Upgrade Ubat Gigi

Ubat gigi Dentis2u diformulasi khas untuk memutihkan gigi, sangat sesuai untuk anda yang mahu putihkan gigi dengan hanya memberus gigi.

Nak Tingkatkan Keyakinan Diri

Keyakinan diri anda akan meningkat, rasa lebih yakin dan tidak malu lagi bila berhadapan dan bercakap depan seseorang.

Dengan Penggunaan Secara Konsisten:

Kesihatan gigi anda akan bertambah baik, gusi makin sihat dan gigi anda juga akan jadi lebih kuat.

Gigi Makin Putih

Gigi anda makin putih ke arah putih semula jadi gigi asal anda. Kesan perubahan ini boleh dilihat seawal 14 hari *(Bergantung kepada individu).

Mulut & Gigi Lebih Bersih

Dengan bahan-bahan seperti hydrated silica dan dicalcium phosphate dehydrated ini dapat membantu untuk membersihkan gigi anda dengan lebih baik berbanding ubat gigi biasa.

Nafas Lebih segar

Bahan seperti Mentol & Sorbitol membantu menyegarkan nafas anda supaya anda boleh bercakap dengan lebih yakin tanpa perlu risau bau mulut.

Cegah Karang Gigi

Dengan memberus menggunakan teknik dan berus gigi yang betul dapat membantu mencegah pembentukan plak dan karang gigi baru pada gigi.

Kesihatan Oral Bertambah Baik

Dengan penggunaan secara konsisten, kesihatan oral *(gigi dan gusi) anda akan bertambah baik dan ini akan memperolehi hidup yang lebih baik.

Meningkatkan Keyakinan Diri

Keyakinan diri anda akan meningkat, rasa lebih yakin dan tidak malu lagi bila berhadapan dan bercakap depan seseorang.

Diyakini & Disyorkan oleh Doktor Pergigian

Panel klinik pergigian yang yang menjual Dentis2u.

Maklum Balas Pengguna

Rating 4.5 – 5 bintang daripada pengguna Dentis2u.

Pilih Pakej Di Bawah

Tawaran Promosi Ini Akan Tamat Pada Bila-Bila Masa Sahaja.

Nak Tempah di Whatsapp?

Klik logo di bawah untuk beli secara wasap.

Soalan Lazim

Soalan dan pertanyaan yang biasa kami terima daripada pelanggan.

2 Kali sehari macam ubat gigi biasa.

Kanak-kanak berusia 6 tahun ke atas boleh guna.

Biasanya dalam 14 hari, tapi sila ambil maklumtempoh kesan sebenar adalah berbeza mengikut individu. BErgantung kepada keadaan/ketebalan stain pada gigi individu tersebut.

Ya 100% dijamin selamat & tidak merosakan permukaan gigi.

Ya, semua produk Dentis2u berdaftar dengan KKM dan lulus ujian makmal yang ketat.

Tidak, ianya dalam bentuk paste ubat gigi yang lembut.

Kami menggunakan Pos Laju, Ninja Van dan J&T. Boleh pilih syarikat penghantaran semasa buat pembayaran nanti.

NURAIN DENTACARE SDN BHD
Melaka, Malaysia
dentis2u.marketing@gmail.com
013-875 5260