Memutih Sambil Melindungi Gigi Daripada Kerosakan.

Stress Dengan Gigi Kuning Ni. Dah cuba macam-macam petua untuk putihkan gigi pun masih tidak berkesan.

Nak cuba produk pemutih gigi tak berani sebab takut boleh rosakan gigi. Nanti gigi tak putih tapi jadi rosak dan makin kuning.

Nasib baik jumpa set pemutih gigi ni. Dijamin 100% selamat dan berkesan untuk memutihkan gigi dalam masa yang singkat.

Dalam website ini saya akan kongsikan satu set pemutih gigi yang diformulasi oleh doktor pergigian berdaftar untuk memutihkan gigi dengan cepat dan selamat.

Kesan boleh dilihat seawal 30 minit sahaja dan kekal berpanjangan. sesuai Bagi yang menjaga pernampilan diri, yang nak nampak cantik dan kemas, sesuai juga untuk peminat teh, kopi dan juga perokok tegar.

Apakah perkara Yang Tidak Best Bila Ada Gigi Kuning ni?

1. Penampilan terjejas, nampak tidak kemas dan tidak terurus.

2. Tertekan bila tahu ada orang mengata dekat belakang.

3. Rasa tidak yakin dengan diri sendiri, sebab rasa tak secantik orang lain.

Saya faham anda juga pasti dah cuba macam-macam produk, petua pemutihan gigi pun dah banyak yang anda amalkan. Tapi masih tak dapat hasil seperti yang diharapkan.

Dah amal macam-macam petua tapi masih tak berkesan.

Dah cuba macam-macam produk pun tak putih-putih lagi.

Pernah tersilap guna produk yang merosakan gigi.

Memperkenalkan Set Pemutih Gigi Terbaru Dentis2u!

Produk pemutih gigi yang dikeluarkan oleh doktor pergigian berdaftar, pakar kecantikan gigi yang sebenar. Bahan yang digunakan semua terbukti berkesan dan telah banyak kajian yang telah dilakukan.

Dari hasil kajian dan berpuluh tahun pengalaman doktor pergigian ini merawat dan menjalankan rawatan pemutihan gigi. Beliau telah berjaya untuk menghasilkan 1 formula ubat gigi terbaik yang serasi untuk kebanyakan orang asia!

Mendapat Sokongan Dan Disyorkan Oleh Doktor Pergigian di Malaysia

Produk pemutih gigi Dentis2u dapat sokongan & Direkomendasi oleh ramai doktor pergigian di Malaysia.

Dikeluarkan & Disyorkan Oleh Doktor Pergigian.

Fungsi & Kelebihan Set Pemutih Dentis2u

Set ini mengandungi 2 produk utama. Whitening strip & Whitening Toothpaste.
Whitening strip untuk memutihkan gigi dalam masa 30 minit.
Whitening Charcoal Untuk mengekalkan warna putih pada gigi.

Mengapa Anda Perlu Cuba Whitening Strip?

Ubat gigi Whitening Charcoal ni untuk apa?

Apakah Perubahan Yang Bakal anda rasai setelah menggunakan Set Pemutih Gigi dentis2u ini?

Semua perubahan ini anda boleh rasai setelah menggunakan set pemutih gigi dentis2u ini:

Feedback Daripada Pengguna Dentis2u

Dapatkan Set Pemutih gigi anda sekarang.

Fee Shipping Untuk Semua Pakej + Free Sampul Raya Semperna Promosi Ramadan Raya.

Tekan butang di bawah untuk beli Package A (Jimat)

Tekan butang di bawah untuk beli Package B (Super Saver)

Tekan butang di bawah untuk beli Package C (Hyper saver)

Free Postage Free Postage Free Postage Untuk Pakej C

“Nampak perubahan.. dah kurang kekuningan. Sisa makanan dah kurang melekat di celah-celah gigi.”
“Gigi kuning dah berkurang, lebih yakin utk senyum dan gelak depan kawan-kawan.”
“Baru pakai 2 minggu dah nampak kesan, gigi jadi lebih putih.”
Soalan Lazim Yang Biasa Ditanya

Ada Soalan Yang Ingin Ditanya?

Berikut adalah soalan lazim yang biasa kami terima.

Whitening Charcoal Toothpaste – Boleh tiada masalah.

Whitening strip – tidak sesuai untuk ibu mengandung.

Hanya untuk kanak-kanak berusia 12 tahun ke atas.

Ya, semua produk pemutih kami mempunyai kelulusan daripda KKM.

Dentis2u ialah jenama produk pemutih gigi yang dikeluarkan oleh doktor pergigian.

Kami ada beberapa jenis produk pemutih gigi antaranya:

1. Ubat gigi pemutih (Whitening advance,Whitening Charcoal)
2. Strip pemutih
3. Kit pemutih

1. Ubat gigi

2. Memutihkan gigi

3. Mencegah kerosakan gigi

4. Mencegah masalah nafas berbau

Untuk ubat gigi kesan boleh dilihat dalam tempoh 14 hari.

Tapi tempoh kesan adalah berbeza mengikut gigi individu..

Kami akan buat penghantaran pada setiap hari Isnin, Rabu dan Jumaat.

Selepas penghantaran akan ambil masa 1-3 hari bekerja untuk sampai ke rumah anda.

Pos Laju, J&T, Ninja Van dan Pgeon.

NURAIN DENTACARE SDN BHD
Melaka, Malaysia
dentis2u.marketing@gmail.com
013-875 5260